Jacht op Talent

Kaan is pas afgestudeerd en gaat op zoek naar de ultieme droomjob, waar ze haar talenten zal kunnen ontplooien. Ze hebben haar toch nodig, iedereen spreekt over de ‘war on talent’.

Maar het blijkt allemaal toch minder idyllisch te zijn. Moeilijke bazen, nog moeilijkere klanten, onverstaanbare procedures en malversaties aan de top knagen aan het beeld van de droomjob.

Jacht op talent toont taferelen die zich afspelen in de bureaus van een grote organisatie, een tranche de vie van het professioneel leven, het theater van de werkvloer, …

En daar kan al eens mee gelachen worden.

Spelen mee: Lara D’Hose, Gert Van den Eynde, Marleen De Kerpel, Karin Matthys, Koen De Keukeleire, Brigitte Matthys, Katrien Forrier, Nadia Van der Eecken, Kristof Rasschaert, Stefan Debast, Jeroen Latoir, Jasmien De Mesel en Peter De Naeyer.

Muzikale intermezzo’s verzorgd door: Patricia Goossens, Marnix Matthys, Lieven Latoir.

Tickets kunnen besteld worden bij voorkeur door te klikken opJacht op Talent: Bestelling Tickets(of via het menu bovenaan de LTG-Site) of via e-mail naar LTG@belgacom.net. Wie digitaal bestelt, krijgt de tickets digitaal doorgestuurd.

De bestelling is pas definitief na ontvangst van uw betaling ten laatste 3 werkdagen vóór de voorstelling via een overschrijving op het NIEUWE LTG-rekeningnummer BE91 1431 1688 2576 of via betaling aan één van onze spelers of bestuursleden. De kaarten worden u dan bezorgd.



Geef een reactie

Ontdek meer van Ltg´s Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder