STILTE A.U.B.!

De cast van de Letterhoutemse Toneelgroep maakt zich klaar voor de uitvoering van het toneelstuk “Niets om het lijf”, een échte deurenkomedie met misverstanden en zelfs dubbelgangers. Tijdens de generale repetitie loopt er nog steeds van alles fout: replieken worden vergeten, het deurenwerk lukt nog niet helemaal en de rekwisieten zijn nog een struikelblok. We voelen ook al de onderhuidse spanning, conflicten en romances tussen de spelers. Een maand later, tijdens een voorstelling, volgen we het stuk achter de scène en komen we de geheimen tussen de acteurs en actrices te weten. De intriges tussen de spelers komt de voorstelling niet ten goede.

Wij nodigen u van harte uit op één van onze voorstellingen in het Cultuurcentrum De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem.

Tickets kunnen besteld worden bij voorkeur door te klikken opSTILTE A.U.B.!: Bestelling Tickets(of via het menu bovenaan de LTG-Site) of via e-mail naar LTG@belgacom.net. Wie digitaal bestelt, krijgt de tickets digitaal doorgestuurd.

De bestelling is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Dit kan via een overschrijving op het LTG IBAN rekeningnummer BE77 1030 2225 8942 of via betaling aan één van onze spelers of bestuursleden. De tickets worden u dan bezorgd.

.



Geef een reactie

Ontdek meer van Ltg´s Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder